Vacatures.

Verlang jij naar een nieuwe uitdaging in de R&D en Industrialisatie waar je het verschil kunt maken? Wil jij de stap zetten naar een meer senior functie en nog beter worden in jouw vak via onze coaching en kennisevents? Profiteer jij graag van de kansen bij bedrijven in de hightech die wij voor jou kunnen creëren? Heb jij ervaring in branches als Medical, Aerospace, Automotive, hightech, Machinebouw en Pharma? Dan maken wij graag kennis met je

GHYSELS is doorlopend op zoek naar projectmanagement talent op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor de technische industrie binnen het domein van R&D tot Industrialisatie. We hebben mogelijkheden bij zowel scale-up organisaties als corporate omgevingen. In onderstaande functie-omschrijvingen lees je wat we per niveau verwachten. En ook daarbuiten hebben we vaak mogelijkheden.

Ga aan de slag via GHYSELS!

R&D Projecten leiden  

Als Projectmanager R&D ben jij verantwoordelijk voor de projecten op de R&D afdeling, van initiatie tot aan de lancering waarbij je gebruik maakt van de Stage-Gate methodiek. De R&D projecten kunnen zowel grotere ontwikkel-trajecten zijn voor een platform van diverse modulaire machines, als kleinere doorontwikkelingen van bestaande producten.

Weet jij het beste uit jouw team te halen en op creatieve wijze jullie doelstellingen (QLTC) te realiseren? Kun je goed schakelen met klanten, leveranciers en alle niveaus in een organisatie? Haal jij voldoening uit het vertalen van een technisch product naar een efficiënte procesinrichting? Dan komen wij graag in contact met jou. 

Ja, ik wil aan de slag als Projectmanager R&D

Nationale en internationale projecten leiden

Je bent als projectmanager in de R&D en/of industrialisatie verantwoordelijk voor diverse projecten. Van grotere ontwikkel-trajecten voor een platform van diverse modulaire machines, tot kleinere doorontwikkelingen van bestaande producten. Jij begrijpt hoe belangrijk een goed afgebakende scope is, bent een kei in stakeholdermanagement en bezit de nodige vaardigheden en soft skills om een positieve verandering in de organisatie in gang te zetten. 

Ja, ik wil aan de slag als Projectmanager

Projectmanagers leiden en coachen

Heb jij jarenlang ervaring als projectmanager en ben jij klaar voor het delen van jouw kennis met de nieuwe generatie projectmanagers? Step up your game en laat ons weten waar jij graag aan de slag zou willen als Manager PMO.

Ja, ik wil aan de slag als Manager PMO

Programmamanager

Als Programmamanager vertaal jij strategie naar een tastbare verandering in organisatie. Jij weet als geen ander hoe je projecten de juiste prioriteiten en positionering geeft binnen het projectportfolio. 

Ja, ik wil aan de slag als Programmamanager

Yat-Ho Chung, projectmanager bij NTS-Group

‘Dankzij GHYSELS heb ik een nieuwe opdracht gevonden binnen de NTS-Group.

lees hier zijn verhaal

Projectportfolio Manager (PPM)

Zoek jij naar een uitdaging waarbij jij het management ondersteunt bij initiatieven die het best aansluiten op de strategische doelstellingen? Als Projectportfolio Manager (PPM) zorg jij ervoor dat een organisatie de maximale waarde uit projecten haalt, met de juiste inzet van mensen en middelen. Met als doel: systematisch werken aan een fitte, wendbare organisatie. 

Ja, ik wil aan de slag als Projectportfolio Manager (PPM)

Verandermanager

Als verandermanager help jij bij het plannen, implementeren en beheren van veranderingen binnen een organisatie om de prestaties, processen, cultuur of strategie te verbeteren. Van kleine aanpassingen tot grootschalige transformaties die de hele organisatie beïnvloeden tot het compleet onder jouw hoede nemen van een afdeling… Jij verbetert de R&D en Industrialisatie of Manufacturing omgeving en tilt daarmee de organisatie naar een hoger niveau.

Ja, ik wil aan de slag als Verandermanager

Project Manager Office (PMO)

Als Project Manager Office zorg jij ervoor dat organisaties grip krijgen op hun projecten en programma’s, zodat ze in staat zijn om snel, flexibel en goed onderbouwde beslissingen te nemen over binnen projecten. 

Ja, ik wil aan de slag als Project Manager Office

Junior Technical Project Manager

Je bent een gedreven en ambitieuze Project Manager die al werkzaam is in een andere functie binnen de technische industrie als bijv engineer die zelfstandig (deel)projecten beheert binnen een duidelijk afgelijnd kader. Met je beheersing van planning, budget en kwaliteit help je onze opdrachtgevers vooruit binnen het domein van R&D tot Industrialisatie (NPI ) voor zowel corporates als scale-up organisaties. Je geeft in deze functie onder andere projectmatig leiding aan Software Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers en Project Engineers.

Bekijk deze vacature

Robbert-Jan Van Berkel werkt via GHYSELS bij VECO.

‘Dankzij GHYSELS heb ik de stap van projectmanager gezet naar Manager PMO

Lees hier zijn verhaal 

Medior Technical Project Manager

Je bent een gedreven en ambitieuze Project Manager die zelfstandig (deel)projecten beheerst  binnen het domein van R&D tot Industrialisatie (NPI) door prioriteiten te stellen en mensen en middelen efficiënt te organiseren. Met je beheersing van planning, budget en kwaliteit help je onze opdrachtgevers vooruit. Je geeft in deze functie onder andere projectmatig leiding aan Software Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers en Project Engineers. 

Bekijk deze vacature

Integral Technical Project Manager

Je bent een gedreven en ambitieuze Project Manager. Je orchestreert zelfstandig grote projecten met een uitgebreid projectteam binnen het domein van R&D tot industrialisatie ( NPI ), waarin verschillende (technische) disciplines deelnemen. Je bent in staat vanuit een heldere prioriteitstelling stakeholders te informeren en overtuigen van de te nemen stappen. Je geeft in deze functie projectmatig leiding aan Software Engineers, Mechanical Engineers, Electrical Engineers en Project Engineers en bent goed in stakeholdermanagement

Bekijk deze vacature

Programma Manager R&D - Industrialisatie

Je bent een gedreven en ambitieuze Program Manager die zowel tactisch als stragegisch binnen het domein van R&D tot Industrialisate actief is en die met een heldere en overtuigende aanpak in staat is om diverse stakeholders mee te krijgen. Met een snel denkvermogen, een analytische geest en een hart voor communicatie, ben je in staat de krachten van activiteiten en projecten te bundelen tot één sterk overkoepelend programma.

Bekijk deze vacature

Project Management Officer R&D - Industrialisatie

Je bent een gedreven en ambitieuze Project Management Officer die als belangrijkste taak heeft het professionaliseren en standaardiseren van en het besparen op projecten binnen R&D tot Industrialisatie.  Met je beheersing van planning, budget en kwaliteit help je onze opdrachtgevers vooruit. Deze projecten kunnen uiteenlopend van aard zijn en voorkomen in diverse branches.

Bekijk deze vacature

Organizational Change Manager (OCM)

Heb jij passie voor Verandermanagement en ruime ervaring in het leiden van de implementatie van transformatieprogramma's of verbeterprojecten? Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het realiseren van de beoogde projectvoordelen door te zorgen voor een vloeiende implementatie van projectdeliverables een R&D of Manufacturing-organisatie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Wil jij kennismaken?

Ben jij een organisatie die op zoek is naar advies voor je project of programma omgeving? Of juist een professional die graag nieuwe uitdagingen wil verkennen. Wij helpen je vooruit!

sioux-technologies-ghysels.png

We geven je graag advies!

06 517 62 117 bart@ghysels.nl Contact opnemen