Ik ben opdrachtgever en ik zoek een projectmanager

GHYSELS analyseert de situatie en werft, selecteert en plaatst naar behoefte.

Contact opnemen

Recruitment & Coaching

GHYSELS ondersteunt uiteenlopende organisaties, van scale-up tot multinational en van R&D tot industrialisatie. Wij starten niet met het lukraak werven van kandidaten. GHYSELS doet eerst een uitgebreide intake. Daarin nemen we onder andere de volwassenheid van zowel organisatie als project mee. Op basis van onze verkenning zoeken we de juiste kandidaten en stellen overwegend meerdere kandidaten voor. Na een keuze, handelen we timing en plaatsing soepel af. De nieuwe projectmanager begeleiden we gedurende het eerste half jaar met coaching, klankbord en advies, binnen de fee!

Vele manieren van samenwerken

Wij helpen onze opdrachtgevers graag vooruit. En dat kan op vele manieren. Zo kunnen wij Project Managers aanbieden op basis van: Werving & Selectie, Detachering en Interim. Welke vorm je kiest, maakt voor ons niet zoveel uit. Het gaat erom dat jij effectief kunt groeien, verbeteren of transformeren. 

Projectmanagement Consultancy

Naast het werven en begeleiden van jouw perfecte projectmanager, presenteert GHYSELS zich nadrukkelijk ook als adviseur op het gebied van projectmanagement. Soms spelen er korte of specifieke vragen in je organisatie of team. Over marktintroductie bijvoorbeeld, een ontwikkelstap, een crisismanagement advies. GHYSELS schakelt dan de vereiste competenties in en helpen je snel en vakkundig op weg

ACT (Assessment, Coaching, Training)

Onderdeel van advies- en verbeterdiensten zijn onze ACT-trajecten. Hiermee kun je als opdrachtgever (snel) het projectmanagement professionaliseren. Bij ACT zetten we een heavyweight projectmanager in die:

  • de situatie analyseert (Project Management Maturity Assessment)
  • adviseert op het gebied van structuur en organisatie (waaronder opzetten PMO, implementeren cq. standaardiseren van projectmatig werken)
  • medewerkers traint (PMP®, CAPM®, PM Basis, Risico Management, Prince2 en meer)
  • het team begeleidt en coacht bij het effectief en efficient projectmatig werken (inclusief bijvoorbeeld Dynamisch Business Case Management)

Zo vergroot je als organisatie, afdeling en/of projectteam snel de GRIP op je projecten op een inzichtelijke pragmatische manier.


 

Contact opnemen

Waarom je voor GHYSELS kiest?

De beste projectmanager is al ergens aan de slag. Die komt alleen jouw organisatie versterken als het project soepel aansluit bij zijn/haar kennis en kunde én als het een interessante uitdaging is met ontwikkel- en carrièreperspectief. Met een focus op projectmanagement en een uitstekend netwerk, vindt GHYSELS deze kandidaat voor jou. Bovendien zorgt GHYSELS voor adequate begeleiding van projectmanager en (project)organisatie.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben je een organisatie met een projectuitdaging? Of juist een kandidaat die daaraan toe is? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en wie weet, helpen we je vooruit.

sioux-technologies-ghysels.png