Guides in project management.

Om mens en missie succesvol bij elkaar te brengen is inzicht nodig. GHYSELS gaat graag de verkenning met je aan.

100% PM Focus

GHYSELS verbindt de top project-, programma- en portfoliomanagers aan organisaties die vooruit willen. Als recruitment, consultancy en coachingbureau hebben wij 100% focus op het projectmanagement vakgebied. En dat heeft voordelen. Zo kunnen we gedegen adviseren, snel matchen uit ons uitgebreide netwerk en heel gericht coachen.

Unieke werkwijze

GHYSELS heeft een unieke werkwijze om te komen tot een perfecte match. Wij nemen de intake uiterst serieus. Hoe meer we weten, des te beter kunnen we leveren. Zo wegen wij vakspecifieke competenties en cultuur. En ook de volwassenheid van de organisatie, de inrichting van het projectmanagement, de strategie en de ambities.

Ontwikkelingsstap

GHYSELS blinkt uit in de ambities GROW, IMPROVE en CHANGE. Organisaties die een belangrijke ontwikkeling doormaken en een projectmanager nodig hebben om dat in goede banen te leiden. Van start-ups en scale-ups tot corporates met een missie. We leveren onze services in 8 branches.

Branches

Over Bart Ghysels

Oprichter en directeur Bart Ghysels heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de recruitment-industrie voor met name de technische industrie van scale-up tot multinationals zoals Philips en ASML. Met zijn persoonlijke aanpak naar zowel klanten als kandidaten oogstte Bart veel succes voor de onderneming waar hij werkzaam was. Toch wilde hij zijn eigen visie nadrukkelijker neerzetten. Hij koos voor het ondernemerschap en zet al zijn kennis en ervaring in om klanten en kandidaten aan de best mogelijke match en oplossing te helpen. Bart: “Ik geloof in partnership. In lange tijd met elkaar optrekken en vanuit vertrouwen vooruit helpen.” Zie ook het Linkedin-profiel van Bart.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben je een organisatie met een projectuitdaging? Of juist een kandidaat die daaraan toe is? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en wie weet, helpen we je vooruit.

sioux-technologies-ghysels.png