Netwerk events GHYSELS

De beste zijn en de beste blijven, is niet makkelijk. Daarom dagen wij jou als bedrijf én professional uit om nieuwe uitdagingen en werkwijzen aan te gaan. Wij helpen jou hierbij, via een persoonlijk adviesgesprek, onze kennisblogs en onze netwerkmeetings elke start van het kwartaal. Deze events vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze sessies krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te verbinden met andere projectmanagers.

Op deze pagina houden wij jou op de hoogte van de events die wij dit jaar organiseren. Wij hopen jou daar te zien!

Geplande netwerkevents

 

13 december 2023: VUCA (Effect van onzekerheden op je project )

Onze VUCA-wereld Als projectmanagers werken wij in een VUCA-wereld….. maar wat betekent dat?

Welke uitdagingen hebben we? Uitdagingen met Wisselvalligheid Onzekerheid Complexiteit Meerduidigheid

En hoe gaan we ermee om?

Tijdens onze netwerkbijeenkomst op 13 december gaan we kort in op de theorie van VUCA, nodigen we een gastspreker uit en gaan we in kleinere teams uiteen om ervaringen te delen.

Geïnteresseerd in hoe we onze gekke wereld kunnen beheren? Meld je aan via het contactformulier. 

7 maart 2024 (indicatie): Project Peer Reviews

 

6 juni 2024 (indicatie): Personal branding

 

Eerdere evenementen

 

Netwerkmeeting 21 september 2023

Onderwerp: Hoe A.I. projectmanagement heeft getransformeerd

Ralph Zoetekouw, eigenaar van Datacation, gaf een korte introductie over het onderwerp, en daarna verdeelden we ons in kleinere groepen om onze eigen manier van werken met A.I. te delen en de impact die dit had op het project en programmabeheer, en om "best practices" te definiëren.

Netwerkmeeting 5 juli 2023

Onderwerp: Agile in a Hardware Environment.

Onze gastspreker heeft veel organisaties geholpen met de transformatie naar een agile manier van werken. Vandaag vertelde hij zijn verhaal over de transformatie bij Punch Powertrain; dat was een traditionele transmissiemaker (hardware) die overschakelde naar een agile manier van werken.

Netwerkmeeting 6 april

Onderwerp: een manier om van elkaar te leren

Weten hoe je een MS-projectplanning maakt is heel handig als projectmanager. Toch waren het de soft skills zoals leiding geven, jouw team motiveren, omgaan met stakeholders en conflicthantering die je als projectmanager het hardste nodig had. Daarom hielpen we elkaar in deze netwerkbijeenkomst en intervisiesessie om te reflecteren op soft skills.

Netwerkmeeting 19 mei 2022

Onderwerp: Gemeenschap opstarten

Tijdens deze eerste sessie op 19 mei hebben we een interactief assessment afgenomen om te weten te komen wat uw verwachtingen waren en welke onderwerpen prioriteit hadden.