Ik ben projectmanager en ik zoek een nieuwe uitdaging

GHYSELS verkent competenties, koppelt je aan opdracht(gever) en coacht je in je nieuwe positie.

Contact opnemen

Intake

Het perfecte project voor je vinden, begint met weten wie jij bent. Wij doen een uitgebreide intake waarbij we uiteraard kijken naar je ervaring en competenties én uitgebreid aandacht besteden aan je stijl, ambities, gewenste rollen en business context. GHYSELS ondersteunt uiteenlopende organisaties, van scale-up tot multinational en van R&D tot industrialisatie. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Introductie en plaatsing

Op basis van vragen uit de markt, leggen we mogelijke projecten en opdrachtgevers aan je voor. Bij gebleken interesse introduceren we je bij de opdrachtgever. Om de perfecte match te vinden voor zowel opdrachtgever als kandidaat, stellen wij altijd meerdere mensen voor. Als beide partijen besluiten dat er een fit is, kun je in je nieuwe project van start. 

Coaching en training

Wij geloven dat ieder mens af en toe ondersteuning kan gebruiken om het beste in zichzelf naar boven te brengen. Daarom bieden wij standaard coaching voor zowel projectmanager als projectorganisatie. Onze doorgewinterde zwaargewichten geven je periodiek advies en zijn altijd beschikbaar voor ad-hoc vragen. Wij werken bewust niet met psychologen-coaches, maar juist met ervaren kennisdragers uit dezelfde business context. Zo helpen wij je sneller groeien en realiseren we samen de beste resultaten. Zie het profiel van onze coach: Karin Rosch

Contact opnemen

Waarom je voor GHYSELS kiest?

Over de leukste uitdaging hoor je meestal te laat. Het project loopt al. GHYSELS is voortdurend in contact met de markt en ondersteunt ambitieuze organisaties bij de realisatie van hun plannen. Op basis van vragen uit de markt, introduceert GHYSELS je bij een passende uitdaging. Wij coachen je het eerste half jaar in je nieuwe rol en je kunt altijd op GHYSELS terugvallen voor ad-hoc advies.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben je een organisatie met een projectuitdaging? Of juist een kandidaat die daaraan toe is? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en wie weet, helpen we je vooruit.

sioux-technologies-ghysels.png