R&D Vacatures

R&D vacatures aan het doorspitten? Ghysels brengt mens en missie, ofwel project-, programma- en portfoliomanagers – de mens – en organisaties in de aerospace, consumer, semicon en medische branches – de missie, bij elkaar. Zo ook voor projectmanagement vacatures op gebied van Research & Development. Bij ons vind je daarom diverse R&D vacatures voor (interim) projectmanagement.

Ben jij een ervaren, talentvolle projectmanager en zoek je een vacature voor R&D manager in de aerospace, consumer goods, semicon en/of medische branche? Meld je dan aan! Dit kan telefonisch (06 517 62 117), via de mail of ons contactformulier.

Research and Development vacatures: dynamisch werkgebied met unieke vraagstukken

R&D, kort voor Research & Development, is een werkgebied dat zich kenmerkt door unieke vraagstukken, verschillende processen en een dynamisch, iteratief karakter. Tegelijkertijd is werken als projectmanager in Research & Development zeer uitdagend, juist vanwege deze dynamische aard. Hoe houd je de kosten beheersbaar? Hoe hou je de planning onder controle? En hoe zorg je dat jij én je team zowel effectief als efficiënt werken en een product van hoge kwaliteit afleveren?

Thuis in verschillende branches

Wij zorgen voor de perfecte match tussen getalenteerde R&D projectmanagers en organisaties in uiteenlopende branches. Dit vereist niet alleen kennis van projectmanagement, maar ook ervaring met en kennis van deze vakgebieden. Wij voelen ons thuis in de technische industrie en de volgende branches:

 • Manufacturing & Production
 • Pharma & Life Sciences
 • Automotive
 • Research & Development
 • Aerospace & Defense
 • Consumer Goods
 • Semicon & Hightech
 • Medical

Wie zijn wij?

Wij zijn Ghysels, een bureau voor recruitment, consultancy en coaching in het domein van projectmanagement. Door onze 100% focus op het projectmanagement vakgebied hebben we een uitgebreid netwerk en kunnen we zowel werkgevers als projectmanagers altijd van gedegen advies voorzien. Daarnaast hebben wij…

 • een unieke werkwijze om zo te komen tot de perfecte match;
 • meer dan 15 jaar ervaring op gebied van projectmanagement en recruitment; en
 • coachen je in je nieuwe positie.

Zo gaan wij te werk

Onze methode heeft als doel om projectmanagement talent op strategisch, operationeel en tactisch niveau te koppelen aan de juiste vacature en organisatie. Om tot een perfecte match te komen hanteren wij de volgende werkwijze:

1. Intake

Natuurlijk nemen wij de intake uiterst serieus. De perfecte plek voor jou vinden begint namelijk bij wie jij bent, wat je ervaring is en wat je competenties zijn. Daarnaast besteden we aandacht aan je stijl en ambities.

2. Introductie

Na de intake leggen we op basis wat we van je weten verschillende R&D vacatures, projecten en opdrachtgevers aan je voor. Vervolgens maak je een selectie van de vacatures voor de functie van R&D manager die jij het meest uitdagend en interessant vindt. Aansluitend introduceren wij je aan de opdrachtgever(s).

3. Plaatsing

Is het een match? Dan kun je als R&D projectmanager aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever.

4. Coaching & training

Maar daar houdt het nog niet op. We blijven je namelijk gedurende je project ondersteunen, onder andere met coaching, periodiek advies en andere input.

Waar houd je je mee bezig?

Benieuwd naar je werkzaamheden als je solliciteert op een van onze R&D vacatures? Dat hangt af van de specifieke vacature. Over het algemeen zal je je tanden kunnen vastbijten in een R&D Grow, Improve of Change project. Onder Grow-projecten vallen projecten en activiteiten die nieuw zijn voor een bedrijf of projecten met zeer uitdagende deadlines. Een Improve-project

omvat het verbeteren van de kwaliteit en organisatie en/of het implementeren van andere verbetertrajecten. Een voorbeeld van een ‘Change’-project is het herstructureren van afdelingen en processen – iets wat in het geval van een R&D manager vacature minder vaak zal voorkomen.

Meld je direct aan

Ben jij de talentvolle, ambitieuze R&D projectmanager die wij zoeken? Neem dan direct contact met ons op of reageer op een van onze Research and Development vacatures.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

We staan voor je klaar

Ben jij een organisatie die op zoek is naar advies voor je project of programma omgeving? Of juist een professional die graag nieuwe uitdagingen wil verkennen. Wij helpen je vooruit!

sioux-technologies-ghysels.png

We geven je graag advies!

06 517 62 117 bart@ghysels.nl Contact opnemen