Interim projectmanager

Wil je aan de slag gaan als interim projectmanager? Bij Ghysels matchen we talentvolle projectmanagers aan organisaties in uiteenlopende tech-branches, waaronder Manufacturing & Production, Automotive, Research & Development, Aerospace & Defense, Consumer Goods, Semicon en MedTech. Als interim projectmanager bijt je je vast in uitdagende projecten bij opdrachtgevers die perfect bij jou passen.

Wordt jij hierdoor uitgedaagd? Meld je dan bij ons aan als interim projectmanager! Dit kan telefonisch (06 517 62 117), via de mail of ons contactformulier. Wil je eerst informeren naar de mogelijkheden? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Uitdagende projecten als interim projectmanager

Een interim manager is een tijdelijke manager, in dit geval een tijdelijke projectleider. Interim projectmanagers worden ingeschakeld voor speciale projecten, extra drukke periodes of ter tijdelijke vervanging van een andere leidinggevende. Dit is niet alleen voor de desbetreffende organisatie voordelig, maar heeft ook voordelen voor de interim manager zelf. Interim projectmanagers kunnen namelijk hun jaren aan ervaring en kennis aanwenden om verschillende projecten in goede banen te leiden. Omdat je op projectbasis werkt is de variatie groot, ontwikkel je jezelf constant verder en kom je in aanraking met uiteenlopende organisaties en collega’s. Daarnaast is er de mogelijkheid tot parttime opdrachten.

Verschillende branches

Kies je voor Ghysels, dan kom je als interim projectleider te werken in een van de volgende branches:

 • Manufacturing & Production
 • Pharma & Life Sciences
 • Automotive
 • Research & Development
 • Aerospace & Defense
 • Consumer Goods
 • Semicon & Hightech
 • Medical / MedTech

Uiteenlopende opdrachten

Als interim projectmanager houd je je bezig met uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan het oppakken van projecten en activiteiten die compleet nieuw zijn voor een organisatie, het opzetten en implementeren van verbetertrajecten, het reorganiseren van afdelingen, teams of processen en het begeleiden van projecten volgens een nieuwe werkwijze.

Waarom Ghysels?

Wij zijn een in projectmanagement gespecialiseerd recruitment, consultancy en coachingsbureau. Ons doel is om mens (interim projectleiders) en missie (organisaties) succesvol bij elkaar te brengen. Dit doen we op geheel eigen wijze, met een persoonlijke aanpak en op basis van meer dan 15 jaar aan ervaring in de recruitment- en tech-industrie. Onze voordelen:

 • meer dan 15 jaar ervaring op gebied van projectmanagement en recruitment;
 • Als interim projectleider kan je gebruik maken van coaching;
 • unieke werkwijze zodat jij de perfecte opdracht(gever) vindt.

Onze werkwijze: wij vinden de perfecte vacature

Onze unieke werkwijze stoelt op drie pijlers. Wij…

 1. verkennen je competenties;
 2. koppelen je aan een opdrachtgever; en
 3. blijven je gedurende het project coachen.

1. Intake

Een grondige, diepgaande intake is van groot belang. Om de perfecte plek voor jou te vinden moeten we namelijk weten wie je bent, wat je ervaring is en wat je competenties en ontwikkelpunten zijn.

3. Introductie & Plaatsing

Op basis van wat we hebben geleerd tijdens de intake gaan we op zoek naar geschikte projecten, vacatures en organisaties. Deze leggen we aan je voor. Jij bepaalt vervolgens met welke opdrachtgever je in gesprek wilt gaan. Zodra de perfecte match is gevonden kun je snel aan de slag als interim projectmanager.

4. Coaching & training

Gedurende het project blijven we je ondersteunen. Wij weten namelijk maar al te goed dat je je als projectleider constant moet blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij standaard coaching aan, geven we periodiek advies en kun je bij ons altijd aankloppen met vragen.

Meld je direct aan

Wil je gaan werken als interim projectleider in de tech-industrie? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen of wil je informeren naar de mogelijkheden voor je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of via ons contactformulier.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

We staan voor je klaar

Ben jij een organisatie die op zoek is naar advies voor je project of programma omgeving? Of juist een professional die graag nieuwe uitdagingen wil verkennen. Wij helpen je vooruit!

sioux-technologies-ghysels.png

We geven je graag advies!

06 517 62 117 bart@ghysels.nl Contact opnemen