Technisch projectleider

Ben jij technisch projectleider en toe aan een nieuwe uitdaging in de techniek? Ghysels brengt organisaties en projectleiders, waaronder technisch projectmanagers, bij elkaar. Dit doen we voor tal van projectmanagers en uiteenlopende organisaties, waaronder start-ups en bedrijven in de aerospace, consumer, semicon en medische branches.

Wij zorgen dat jij als interim technisch projectleider aan de slag gaat bij een organisatie die bij jou past, waar jij het beste tot je recht komt en waar je jezelf het beste verder kunt ontwikkelen. Zelf honderden vacatures doorspitten behoort zo voorgoed tot de verleden tijd. Geïnteresseerd? Meld je dan aan! Dit kan telefonisch (06 517 62 117), via de mail of ons contactformulier.

Aan de slag als interim technisch projectleider

Als technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van technische projecten. Jij bent degene die ingrijpt waar en wanneer dat nodig is, die organiseert en coördineert en die alle fases, van het initiatief tot de uitvoering, overziet. Dit vraagt veel van je. Je moet leidinggeven, verschillende belangen wegen, karakter tonen en helder communiceren, juist wanneer dingen niet volgens plan gaan. Daarnaast vereist de functie van technisch projectleider ook de nodige technische kennis. Een uitdagende functie dus – iets wat het werk als projectleider juist zo leuk en interessant maakt.

Ghysels: thuis in verschillende branches

Werken op projectbasis heeft meerdere voordelen. Eén van deze is de variatie: je kan je telkens in een ander project in een andere (technische georiënteerde) branche vastbijten. Wij zorgen in ieder geval voor een geschikte match tussen jou – de getalenteerde technisch projectmanager – en projecten en organisaties in de volgende technische industrieën en branches:

  • Manufacturing & Production
  • Pharma & Life Sciences
  • Automotive
  • Research & Development
  • Aerospace & Defense
  • Consumer Goods
  • Semicon & Hightech
  • Medical

 

Over Ghysels

Wij zijn Ghysels, een bureau voor recruitment, coaching en consultancy op gebied van projectmanagement en, in het bijzonder, technisch projectmanagement. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche (vanaf 2006 actief) hebben we een extensief netwerk en zijn we in staat om potentiële werkgevers en opdrachten enerzijds en technisch projectleiders anderzijds van advies te voorzien en aan elkaar te koppelen. Dit doen wij aan de hand van onze unieke werkwijze.

Meer weten over ons? Lees meer over onze visie en onze diensten.

Onze werkwijze

Wij snappen dat het vinden van de perfecte match makkelijker gezegd dan gedaan is. Daarom maken we gebruik van een mensgerichte en bewezen effectieve methode. We beginnen uiteraard met een uitgebreide intake. Tijdens de intake staat wie jij bent, wat jij wil, wat je ervaring is en wat je competenties zijn centraal. Deze in kaart brengen is van groot belang, aangezien we alleen dan geschikte projecten voor je kunnen vinden. Na de intake gaan we voor je aan de slag – op basis van je profiel en voorkeuren leggen we je projecten en opdrachtgevers voor. Vervolgens maak jij een selectie en introduceren we je aan de door jou gekozen werkgevers. Klikt het, dan kun je snel aan de slag als technisch projectleider. Gedurende het project of de projecten blijven we je ondersteunen met coaching, advies en meer.

Ben jij de technisch projectleider die wij zoeken? Meld je aan!

Ben jij de ambitieuze, ervaren technisch projectleider die wij en opdrachtgevers zoeken en heb je het gehad met het eindeloos doorspitten van vacatures? Meld je dan direct aan en we gaan snel samen aan de slag. Bij vragen kun je ook gerust contact met ons opnemen.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben jij een organisatie die op zoek is naar advies voor je project of programma omgeving? Of juist een professional die graag nieuwe uitdagingen wil verkennen. Wij helpen je vooruit!

sioux-technologies-ghysels.png

We geven je graag advies!

06 517 62 117 bart@ghysels.nl Contact opnemen