lars-kienle-oy1x7kmajwe-unsplash.jpg

Pharma & Life Sciences

Met meer dan 3.000 organisaties is het marktgebied Life Sciences, Pharma en Biotech door Nederland aangewezen als topsector.

Complex proces

De Pharma & Life Sciences industrie wordt gekenmerkt door innovatie. In de industrie wordt intensief samengewerkt door bedrijven, kennisinstellingen en overheid. Ook zien we steeds vaker start-ups verschijnen in het landschap. Komt het tot een product of medicijn dan is de gang naar de markt vaak een lang proces door complexe regelgeving en hoge eisen. Bedrijven hebben te maken met uitvoering en valorisatie van wetenschappelijk onderzoek, clinical trials, registratie van medicijnen en medische hulpmiddelen, patenten & licenties en complexe verdienmodellen.

Niches en data

Trend in Pharma & Life Sciences is dat bedrijven steeds vaker kiezen voor een verdere specialisatie in een nichemarkt. En samenwerken met anderen om slagkracht te vergroten. Ook de opkomst van data is een belangrijke nieuwe beweging in de markt. Waarbij het doel is om steeds nauwkeuriger en betrouwbaarder te werken.

Beheersbaar houden

Projectmanagement in de Pharma & Life Sciences is een methode om kosten en planning beheersbaar te houden, werk effectief en efficiënt en kwaliteit hoog. Het internationale werkgebied waarin gewerkt wordt met veelal recent verkregen kennis, maakt dit tot een uitdagende werkomgeving.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben je een organisatie met een projectuitdaging? Of juist een kandidaat die daaraan toe is? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en wie weet, helpen we je vooruit.

sioux-technologies-ghysels.png