thisisengineering-raeng-biltcmxiwre-unsplash.jpg

Automotive

De inbreng van Nederlandse bedrijven in de wereldwijde automotive sector is groter dan je wellicht denkt.

Automotive kennisland

Hoewel Nederland niet beschikt over een industrievolume zoals autolanden Frankrijk, Duitsland en Italië, brengen Nederlandse bedrijven veel kennis in in de Automotive sector. Vooral op het gebied van Smart Mobility en connectiviteit draagt de sector bij aan het antwoord bieden op de toekomstige uitdagingen.

Connected

De wereld van de auto en transport verandert snel en sterk. Het projectmanagement in de Automotive kenmerkt zich door een hoge complexiteit, hoge innovativiteit en een voortdurend krachtenspel met internationale standaarden. Naarmate voertuigen meer ‘connected’ en ‘zelfsturend’ zijn neemt het aandeel software in het werkveld toe. Innovaties worden gebracht door zowel grote gevestigde namen als kleine start-ups.  

Hoogwaardige ontwikkeling

Projectmanagement in Automotive is er vooral op gericht om kosten en planning beheersbaar te houden, werk effectief en efficiënt en kwaliteit hoog. De Automotive is een uitdagende werkomgeving waarbij succes wordt bepaald door een hoogwaardige prototyping en ontwikkeling, uitgebreid testwerk conform internationale standaarden en regelgeving en een goed proces voor industrialisatie en commercialisatie.

NTS Group
Logo Sonion
Logo Demcon
Sioux Technologies
Logo VDL ETG
GKN
Cowmanager

Jij wilt vooruit!?

Ben je een organisatie met een projectuitdaging? Of juist een kandidaat die daaraan toe is? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee en wie weet, helpen we je vooruit.

sioux-technologies-ghysels.png